Artista americană arată spectaculos, iar foarte multe admiratoare doresc să-i afle secretele de frumusețe. Uite că vedeta s-a împărtășit cu câteva dintre ele!

Într-un video postat săptămâna aceasta pe contul ei de Instagram, Jennifer a dezvăluit care este rutina sa de înfrumusețare, după o sesiune de antrenamente la sală.

Într-o pereche de colați, cu un top alb, cu abdomenul la vedere, Lopez, care are propriul brand de produse cosmetice, a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața.

Apoi a continuat: „Nu pot să ies din casă fără lip gloss și rimel.”


Iată și marele secret a vedetei, dar totuși nu trebuie să evităm adevărul. Și fără rimel sau lip gloss, artista arată uimitor.

Vedeta din Bronx trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck. O sursă prezentă luni la Met Gala, unde cei doi au fost invitați, a declarat:

„Trăiesc clipa. Se bucură foarte mult unul de celălalt. Sunt ca doi copii îndrăgostiți! Ultimele două săptămâni au fost intense. Formează o echipă grozavă. Pe zi ce trece realizează că viitorul lor este împreună”.

Anterior, cuplul a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția.

Vizionează aici videoul despre rutina zilnică de frumusețe a vedetei:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)



Citește și: 

 Sursa: peroz.ro
Foto: instagram/Jennifer

 

 

Distribuie articolul: