După o perioadă de tăcere, proiectul de modă Privé Fashion Events a fost reanimat, lipsa acestuia simțindu-se destul de mult. La eveniment au fost prezenți oameni de afaceri, influenceri de top din țară, cei mai în vogă designeri și cele mai profesioniste modele.

Organizatoarele spectaculosului fashion show spun că în cadrul proiectelor sale se întâmplă ceva minunat, iar în sală e o energie atât de puternică încât te iau fiorii.

,,Pentru noi cifra 8 (data desfășurării fashion show-ului) are o însemnătate specială, simbolizând eternitatea – eternitatea frumosului, creativității și artistismului’’, spune Marina Cimbir, cofondatoarea Privé.

Privé Fashion Events este unul din puținele proiecte cu autofinanțare, care încurajează și promovează arta și moda. Este unul din puținele proiecte care setează trendurile în materie de fashion, evenimente, concepte.

„Pe data de 8 septembrie, s-a întâmplat ceva magic, această seară va rămâne mult timp printre cele mai frumoase amintiri ale invitaților noștri, fie că iubiți proiectul nostru de modă sau nu – el rămâne a fi de neîntrecut. Construcția comunicării de până la eveniment, prin intermediul filmulețelor tiktok, negru beznă pe podium cu accent pe colecții, expoziția de artă a lui Alex Gurschii și construcția efectuată în tehnica papier maché „Quiet Storm”, semnată de artista Alexandra Petraș, pur si simplu au explodat pagina noastră de Instagram, stârnind un val mare de reacții’’, a comunicat Viorela Dimici, cofondatoarea proiectului.

Evenimentul a adunat peste 500 de story și postări pe Instagram în timp record, acreditându-l din nou drept cel mai vizualizat, notoriu și apreciat fashion show din Moldova.

Aflând despre cazul Ecaterinei Gurscaia, în vârsta de 27 de ani, mamă a unui copilaș de 2 ani, fondatoarele Privé nu au putut rămâne indiferente, au decis să își unească eforturile și să contribuie cât de puțin pentru vindecarea Ecaterinei.

La eveniment au fost scoase la licitație caritabilă 3 ținute pictate manual de fratele său, Alex Gurschii. Suma adunată constituie 345 euro, una din ținute fiind cumpărată de bloggerița Ana Irina.

Ulterior, cofondatoarea proiectului, Marina Cimbir, și-a comandat la fel o rochie pictată manual de Alex, în valoare de 100 euro contribuind la actul de binefacere.

Distribuie articolul: