Kristina Orbakaite, în vârstă de 50 de ani, își petrece vacanța de vară în Grecia, alături de copiii ei. În vacanță, cântăreața a zburat alături de soțul ei, Mikhail Zemtsov, în vârstă de 43 de ani, și cu prietenii săi.

Dar fiica de nouă ani a cuplului, Klava, se pare că nu a mers cu părinții și a rămas să-și viziteze bunica, Alla Pugacheva și pe soțul ei, Maxim Galkin, în satul Gryaz de lângă Moscova. Cel puțin, fata nu a apărut încă în fotografie pe Instagramul părinților.

Pentru o vacanță în Grecia, Kristina și soțul ei au ales insula Mykonos, din Marea Egee. Cuplul își petrece cea mai mare parte a zilei pe plajă, unde, de exemplu, astăzi Kristina a reușit să fie fotografiată într-un bikini negru, obraznic. Neobișnuiți cu astfel de poze pe Instagramul lui Orbakaite, abonații au remarcat că vedeta are o figură grozavă și i-au cerut să distribuie astfel de fotografii mai des.

În august, Grecia a devenit un adevărat loc de atracție pentru numeroase vedete. Acum Tatyana Navka și Charlize Theron, împreună cu fiicele lor, și nu numai, își petrec vacanța în această țară.

Vezi aici un video cu Kristina de la odihnă:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k)


Foto: instagram/Kristina

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: