Egor Creed și Valya Karnaval sunt deja obișnuiți să-și rezolve conflictele în public. Vedetele nu și-au confirmat oficial relația, dar, nu cu mult timp în urmă, între ei au izbucnit certuri serioase, pe rețelele de socializare.

Foto: then24.com

În piesa lui Egor spune că Karnaval este o „curvă”. Aceasta l-a acuzat pe Creed de înjosire și a înregistrat un cântec ca răspuns la piesa lui, și anume: „Pussy Boy”. Tânăra interpretă a fost susținută de Karina Cross, care a înregistrat un videoclip comun cu Valya, dansând pe cântecul ei nou.

Bleggerii: Dina Saeva, Nelly Mes, Anya Ischuk și mulți alții i s-au alăturat. TikTokerii au înregistrat scurte videoclipuri pentru piesa lui Karnaval: „Abuser Boy”. Piesa devenind virală pe rețelele de socializare.

Foto: musthub.com

„Sunt sigură că Vali nu și-a dorit acest lucru. Iar Creed a făcut asta pentru a atrage atenția”, a spus Mes.

Nici Olga Buzova nu a ratat conflictul puternic, dar a vorbit mai reținut: „Egor … de ce?” – a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Se pare că după acest conflict, prietenii lui Egor Creed mai dispar din comunitatea lui, de pe rețelele de socializare. Așadar, a meritat oare? Îi va afecta scandalul cariera?

Vezi aici toți TikTokerii care o susțin pe Valya Karnaval:

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: