Atunci când vine vara, cam toți fug de „acasă” la mare. Grecia, Italia, Turcia sunt țările vizitate de obicei de moldoveni în sezonul estival. Lilu Ojovan și familia ei demonstrează că merită să rămâi acasă pentru a cunoaște adevăratele frumuseți ale Republicii Moldova.

„Am anulat vacanța de la mare (Grecia) și am ales să petrecem o săptămână la pensiunile din Moldova si apoi vom pleca la munte”, a mărturisit Lilu. 

Familia Ojovan se simte cel mai bine anume acasă. Despre aceasta ne vorbește prezentatoarea în postările sale, iar fotografiile publicate de ea, fiind făcute în călătoriile din Moldova, nu au nevoie de niciun filtru.


„Ne simțim bine acasă, susținând turismul intern. Acum avem deja multe opțiuni de a ne odihni în tara noastră. Da, unii zic că prețurile sunt piperate … însă având și noi o afacere știm câte taxe, cât de greu e să reziști într-o țară în care statul nu ne ajută practic cu nimic (uneori din contra 😓). Mâine vom schimba locația, și joi – alta. Vom cutreiera Moldova”, a scris Lilu pe rețelele de socializare.


„În fața acestei frumuseți ale naturii, cuvintele exprimă prea puțin și camera telefonului prinde mult mai puțin din maiestatea locurilor. Ce norocoși suntem să avem șansa de a trai pe o planeta așa de frumoasă”, a mai adăugat Lilu.


Lilu, împreună cu soțul și fiicele sale, uneori alături de prietenii de familie, cutreieră Moldova și este mândră de țara sa și de locurile descoperite aici. A vizitat multe locații turistice din țară și va continua să le descopere. Vezi aici încă o postare unde vei găsi și o întrebare pentru tine: „Unde recomandați să mai mergem”?

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lilu.ojovan (@lilu.ojovan)

Foto: instagram/ Lilu 

Distribuie articolul: