O tânără de 22 de ani duce o luptă contra timp cu o afecțiune genetică. Este vorba de Andrea Butnaru care a descoperit că suferă de o boală genetică încă de la naștere. Partea tristă este că Andrea a aflat acest diagnostic abia acum, iar trecerea timpului nu este deloc în favoarea ei. 

Diagnosticul tinerei este o malformație – Chiari tip I, siringomielie și atrofie medulară difuză.

Din păcate în cazul ei tratamentul medicamentos nu este o soluție. Unica metodă rămâne a fi doar o invazie chirurgicală ce-i poate schimba parcursul distrugerii măduvei spinării, apariției paraliziei, pierderii capacității de a simți durere și temperaturii în zona spatelui și a mâinilor, dar și deformării coloanei vertebrale.

Acest tratament trebuie făcut cât mau curând. Medicii i-au spus că mai are la dispoziție aproximativ șase luni pentru a împiedica evoluarea bolii. Suma de care are nevoie este de 19.300 de euro. Intervenția se poate face în Spania.

„Suma fiind una enormă, prin încurajarea și sfatul medicului am hotărât să încerc prin intermediul oamenilor buni, să primesc șansa la o intervenție chirurgicală care mă poate salva de la paralizie. Rugămintea mea este să mă ajuți să-mi continui parcursul, încă n-am reușit să realizez nici-un sfert din posibilitățile vieții. Te rog din suflet, să îmi oferi șansa de a duce la bun sfârșit începuturile. Îți mulțumesc OM bun!”, spune Andrea.

Accesează caritate.md pentru a o ajuta pe Andrea Butnaru. 

Distribuie articolul: