Pe rețelele de socializare, psihologa Ana Melnic și-a provocat urmăritorii, oferindu-le un test de personalitate. Haide să-l încercăm! Tot ce trebuie să faci e să privești imaginea și vezi ce anume ți-a atras atenția, mai întâi.

Foto: instagram/ psiho_anna

Deci, dacă ai observat:

Omul legat

Dacă ți-a atras atenția bărbatul, înseamnă că Eul tău interior este într-un conflict constant. Și nu ești, neapărat, în conflict cu lumea. Mai degrabă, te lupți cu tine. Din acest motiv, trebuie să înveți să te iubești. Să te accepți așa cum ești, să-ți accepți punctele tari și cele slabe, precum și tot ceea ce este între ele. Odihnește-te de toate conflictele. Nu te mai certa, acceptă-te și iubirea te va găsi, cu siguranță.

Gardul

Dacă ți-a atras atenția gardul, problema ta este că nu te poți deschide celor din jur. Dacă nu vei avea curajul să te deschizi, riști să pierzi șansa de a întâlni adevărata iubire. Este clar că în acest fel încerci să te protejezi. Dar construind ziduri în jurul tău, nu numai că te vei izola de ceilalți, ci te vei zidi în ele.

Este ușor să-ți pui un scut, dar este mult mai greu să-l elimini. Așadar, începe cu pași mici: de exemplu, încearcă să cunoști oameni noi. Dacă nu-ți asumi riscul, atunci poți rămâne singur până la sfârșitul vieții.

Barca

Dacă ai observat barca, ești persoana care stabilește standarde înalte pe care nimeni nu le poate atinge. Acesta este principalul tău defect.
Da, e bine să știm ce dorim de la o relație, pentru ca mai târziu să nu ne mulțumim cu mai puțin.

Ce ai observat tu?

Sursa: instagram.com

Distribuie articolul: