Gabi Marcu ne-a bucurat cu prezența sa în cel mai recent interviu „După Cortină”. Moderatorul ne-a vorbit despre logodnica sa și cum a cerut-o în căsătorie, despre relația cu fiica sa, Mira, dar și despre legătura specială pe care o are cu mama și sora sa. 

Citește mai jos câteva fragmente din interviu, iar materialul video îl poți viziona mai sus sau pe canalul nostru de youtube. 

Cererea în căsătorie…

„Am plecat într-o joi, iar acest inel de logodnă l-am luat miercuri seara, la ora șase și nici măcar nu știam cum arată…

Am mers spre Brașov pentru că eu niciodată nu m-am oprit să mă cazez în acest oraș și mi-am amintit că este un oraș frumos, mai ales în perioada când începe a înverzi.

Ne plimbam și am văzut o telecabină, am urcat sus și habar nu aveam că acolo unde scrie „Brașov” este o terasă de unde poți să vezi orașul.”

Cum a avut loc cererea, află din interviul integral 😉

Relația cu fiica sa, Mira…

„Eu am avut această preconcepție că, copiii trebuie cuceriți și că trebuie mereu să vii cu ceva la ei, dar Mariana peste vreo trei-patru gesturi de acest fel mi-a zis: „Tu ești Moș Crăciun? Tu ești magazin?. Tata nu în fiecare zi vine cu ceva în mână, tu faci greșit pentru că o să te perceapă ca pe un sertar.”

Eu am înțeles că dacă eu o să fiu așa cum sunt, ea fie mă iubește, fie nu mă iubește. Eu risc să nu fiu iubit de propriul copil, dar mai bine risc decât să fac asta ca și rețelele sociale, adică să fac un ambalaj pe exterior, dar în interior să fie putred.

Copilul meu îmi zice „tati”, adică ce trebuie să mai discutăm?

Îmi pare rău pentru bărbații care consideră că un copil este o povară. Copilul nu este o povară. „Adică mie îmi place de femeia aia, dar cred că nu o să fiu cu ea pentru că are un copil”, tu serios?…”

Despre ce nu ar ierta partenerei

„Orice se iartă…

Aș ierta și infidelitatea pentru că infidelitatea a venit nu doar din cauza partenerei, dar a venit și din cauza mea. Nu doar unul poartă răspundere pentru acest lucru, poartă ambii răspunderea.

Dar, dacă aș fi sigur că am oferit tot și nu aș înțelege de ce a trebuit să facă asta… aș discuta cu ea ca să înțeleg unde am dat greș de s-a dus în altă parte, atunci poate nu aș ierta-o, dar cred că aș ierta-o și atunci…”, a mărturisit Gabi Marcu #dupacortina.

Vezi și: Gabi Marcu, alături de fetița sa, Mira! Cei doi citesc povestea de seară în cadrul unei campanii sociale (Video)

Distribuie articolul: