Kim K se află de câteva zile în vacanță în Europa și a ales Italia ca primă destinație, iar paparazzi, evident, sunt pe urmele ei. Aceasta nu-și schimbă principiile în materie de ținute… mulate, transparente și ultra sexy, nici când este la Vatican.

După ce a vizitat câteva obiective turistice principale din Italia, pozând lângă Colosseum și La Fontana di Trevi, aceasta nu putea să nu treacă și pe la Vatican. Așa că, a mers și acolo, doar că nu prea a fost inspirată atunci când și-a ales ținuta.

Decupaje și transparențe

Rochia din dantelă albă pe care a purtat-o, a fost mult prea decupată în zona abdomenului și transparentă, pentru așa un loc cu încărcătură spirituală precum este Vaticanul.

Aceasta a vizitat lăcașul sfânt și a făcut fotografii în interior, iar la ieșire, paparazzi au făcut poze suficiente încât să-i vedem ținuta din toate părțile.

În luna februarie, Kim Kardashian a intentat proces de divorț, după șase ani de căsnicie cu rapper-ul Kanye West, motivul fiind faptul că nu era fericită alături de soțul ei.

Voi ce părere aveți, e o ținută decentă pentru Vatican sau totuși trebuia să opteze pentru ceva mai „cumințel”?

Distribuie articolul: