Blondă, brunetă, șatenă, roșcată sau mai nou cu părul în culorile curcubeului, toate toate femeile, indiferent de nuanța părului, sunt superbe. Dar pentru că este Ziua Internațională a Blondelor, astăzi le acordăm mai multă atenție. 

Deși gusturile nu se discută, mereu a existat această idee că blondele ar fi mai atrăgătoare și mai aventuroase în ochii bărbaților. Oare să se tragă asta de la Marilyn Monroe?

Desigur, nu culoarea părului o face pe o femeie sexy și atrăgătoare, ci atitudinea, și o să vă convingem de asta prin câteva exemple de femei celebre de la noi, care au trecut de-a lungul anilor prin mai multe schimbări de look, dar mereu au reușit să rămână superbe, indiferent de culoarea părului.

Astăzi, în ultima zi a primăverii, se marchează „Ziua Internațională a Blondelor”, cu această ocazie vrem să vă reamintim ce vedete de la noi „cochetează” cu blondul.

Nelly Ciobanu

Cu siguranță țineți minte părul roșcat al artistei, mai ales că a devenit celebră pe vremea când avea un păr lung și roșu. Îl ultimii ani, Nelly a decis să rămână la blond. Această nuanță, zicem noi, o avantajează, nu?

Adriana Ochișanu

Adriana Ochișanu este fidelă blondului de foarte mulți ani și cu siguranță mulți dintre voi nici nu au știu că artista a fost cândva șatenă. Noi am găsit imagini din arhivă.

Daniela Ciocanu

Pe Daniela ne este greu să ne-o imaginăm altfel decât blondă, dar iată că jurnalista a încercat de câteva ori și alte nuanțe: șaten și chiar mov.

Cristina Gheiceanu

Și Cristina Gheiceanu a fost șatenă, dar o foarte scurtă perioadă de timp. De mai mulți ani, bloggerița rămâne la nuanța ei preferată de blond.

Anastasia Fotachi

Anastasia Fotachi a fost mulți ani fidelă culorii sale de păr, dar îl ultimii ani a ales să opteze pentru blond. Zicem noi că este o alegere reușită, mai ales că are ochi albaștri superbi.

Sursa foto: facebook.com