Băieții de la Sunstroke Project au lansat zilele trecute videoclipul piesei „Beloe”, cu care au cucerit deja internauții care sunt de părere că noua producție este combinația perfectă între voce și instrumentul de suflat saxofon

Trupa a venit cu o nouă lansare care ne bucură privirea și ne încântă auzul. Piesa „Beloe”, interpretată în limba rusă de solistul Serghei Ialovițchi și acompaniată de saxofonul celebrului Sax Guy de la Eurovision, Serghei Stepanov, i-a cucerit instantaneu pe fanii trupei, aceștia recunoscând că o ascultă în mod repetat.

„Din prima clipă am simțit cum m-au trecut fiorii” și „Este o capodoperă. O piesă de suflet! Fiecare va găsi ceva personal în piesă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Este curios faptul că textul și muzica piesei „Beloe” au fost scrise de Serghei Ialovițchi încă în aprilie 2020 și este deosebită de celelalte melodii dinamice cu care ne-a obișnuit Sunstroke Project.

„Este sufletul, revelația care a umplut rândurile și a aranjat notele pe muzică”, se arată în descrierea videoclipului, care a fost filmat la Odessa.

Este greu să redai prin cuvinte cât de frumos sună piesa, iată de ce vă invităm să o descoperiți în videoclipul de mai jos.

Sursa: Youtube / Sunstroke Project Official

Distribuie articolul: