Modelul Mariama Diallo afirmă că din cauza problemelor apărute în urma utilizării produselor cosmetice unui brand cunoscut a fost nevoită să se izoleze o perioadă îndelungată. Tânăra s-a ales cu acnee severă și cicatrici.

În anul 2013, Mariama Diallo era considerată cea mai frumoasă femeie de pe continentul african, tânăra obținând titlul de Miss Guinea, Miss West Africa, ca mai apoi să-și reprezinte țara la Miss World. Atunci în viața Mariamei au intervenit schimbări mari și tânăra s-a mutat în SUA, acolo unde avea șanse mari să se afirme în domeniul fashion. Părea că lucrurile stau bine, obținuse contracte cu branduri celebre precum Nike sau Calvin Klein, dar în ianuarie 2018, femeia a început să utilizeze produsele unui brand elvețian, iar la scurt timp tenul ei a fost acoperit cu o acnee severă, lucru care i-a afectat grav cariera.

Modelul a povestit pentru NY Post că atunci făcuse legătura cu reprezentanții brandului de cosmetice și că primise alte produse care trebuiau să-i rezolve problema. Doar că acestea i-au cauzat și mai mari dificultăți: i-au apărut puncte negre pe întreaga față și i-au lăsat cicatrici.

Tânăra a dat compania în judecată și așteaptă rezolvarea cauzei, afirmând că produsele acelui brand i-au ruinat cariera. În ultimii trei ani, modelul se jena să iasă din casă din cauza modului în care arăta tenul ei, nu mai încheia contracte cu agențiile de modă, nu mai avea shooting-uri foto și nici solicitări de a apărea pe podium. Agentul i-a sugerat că pentru a aplica la un nou job, ea trebuia să-și rezolve mai întâi problema cu tenul.

„Nimeni nu mă angaja cu acea față”, a declarat Mariama Diallo pentru NY Post. „Era stresant. Nu puteam ieși ziua din casă. Nu voiam cineva să mă privească. Nici măcar mamei nu i-am spus, deoarece nu voiam să mă vadă așa. M-am distanțat de toți”, mai povestește modelul.

Tânăra încearcă să scape de acnee și urmările acesteia cu ajutorul unui dermatolog și speră că peeling-ul chimic la care va apela să o ajute să reducă cât mai rapid de cicatricile rămase.

Distribuie articolul: