Fiecare dintre noi, indiferent de vârstă și siluetă, iubim lenjeria intimă frumoasă, senzuală și care să ne pună în valoare formele. Te-ai gândit vreodată cât de importantă este lenjeria intimă pentru tine? Chiar dacă nu se vede este o lenjerie sexy și de calitate care te va face să te simți mai bine și mai încrezătoare. Anișoara Racoviț este următorul nume din industria fashion de la noi, totul a început cu niște cursuri de bază de coasere a lenjeriei, iar în timpul carantinei a decis să își exploateze talentul până la capăt. 

Anișoara creează lenjerie, de la care cu greu îți vei lua privirea. Dantelă fină, culori provocatoare și croiuri îndrăznețe. Am vrut să aflăm de la creatoare cum a început povestea ei cu lenjeria, așa că am provocat-o la un interviu. Hai să o cunoaștem împreună.

Anișoara povestește-ne de cât timp ai început să creezi lenjerie și care a fost inspirația și motivația ta?

„Dragostea pentru cusut o am încă din copilărie, de la mama mea. Lenjerie intimă am început a confecționa mai intens anul acesta, în carantină.  Am vrut să fac un lucru frumos și necesar pentru femei.

În ultimul timp văd cum foarte multe familii se ruinează, m-am gândit că o lenjerie intimă sexy poate aduce un pic de nebunie, romantism și piper în viața de cuplu”

Creatoare de lenjerie – nu este tocmai o profesie foarte întâlnită la noi. Tu de unde ai învățat să coși lenjerie? Există în Moldova astfel de cursuri?

„Da, există în Moldova astfel de cursuri, dar pe o perioadă de timp foarte scurtă. Cursul a fost o bază pentru mine, dar cel mai mult am învățat din mediul online.”

Tu creezi lenjerie foarte sexy, în mare parte din dantelă, totuși ce preferă moldovencele? O lenjerie din bumbac super comodă sau ceva mai provocator?

Fiecare femeie care se iubește are în garderoba sa cel puțin un set de lenjerie din dantelă fină, cât și lenjerie pentru toate ocaziile.

„Totuși moldovencele sunt femei frumoase, fine și cu caracter. Cred că în mare parte preferă ceva provocator fiindcă lenjeria sexy îți insuflă o încredere nemaipomenită în sine.”

Cât de greu poate fi să creezi un set de lenjerie și cât timp durează?

„Nu e cumplit de greu, dar nici prea simplu, este un lucru destul de migălos.Uneori mă ia valul și poate să treacă o zi întreagă pentru un set, fără să observ.”

Spune-ne câteva motive pentru care femeile ar trebui să investească în lenjeria sexy?

„- Lenjeria intimă sexy este o formă de exprimare, chiar dacă de cele mai multe ori nu se vede, te poate ajuta să te simți încrezătoare, curajoasă și puternică.

Te ajută să te simți mai bine în pielea ta.

Este o metodă de a te îngriji, trata și de a te răsfăța.

Iar cel mai important lucru: este cea mai puternică armă de seducție, distruge monotonia din relația de cuplu.”

Mai multe lucrări realizate de Anișoara Racoviț găsește pe pagina de facebook: Netta Lengeri

Distribuie articolul: