De curând, Angelina Jolie împreună cu copiii săi a fost observată la shopping. Aceasta îi avea alături pe Zahara în vârstă de 15 ani, Shiloh de 14 ani și Vivienne de 12 ani. Cum au fost surprinși, vezi în fotografiile de mai jos. 

Actrița a optat pentru o ținută total black pe care a accesorizat-o cu o geantă stilată, pantofi beige marca Valentino și o pereche de ochelari de soare tip aviator.

Atât Angelina, cât și copii săi purtau măști de protecție așa cum prevăd măsurle de securitate împotriva răspândirii COVID-19. Paparazzi au avut grijă să suprindă câteva cadre cu cei patru.

Săptămâna trecută, s-a raportat despre faptul că relația dintre vedetă și fostul ei soț, Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, este extrem de tensionată. Cei doi au încetat să meargă la sesiuni de terapie familială, iar procesul de custodie asupra copiilor s-a reprogramat pentru luna viitoare.

Până de curând, se părea că Pitt și Jolie au ajuns la o înțelegere cu privire la custodia copiilor lor. Cu toate acestea, UsWeekly susține că cei doi sunt din nou în dezacord cu privire la cât timp ar trebui să petreacă fiecare cu Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Cel mai mare copil, Maddox, are 19 ani, așa că i se permite să decidă singur cât timp își dorește să stea cu tatăl său, conform zvonurilor, băiatul nu mai păstrează niciun contact cu Brad. Mai mult decât atât, se pare că noua relație în care este implicat Brad cu modelul Nicole Poturalski a tensionat și mai mult lucrurile.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: