În ultimele două zile, în mediul online se tot discută despre faptul că modelul Gigi Hadid și Zayn Malik ar fi devenit părinți. Zvonurile sunt alimentate de mesajele apropiaților, mai exact a surorii și a tatălui modelului.

După ce Bella Hadid a publicat o imagine în care ea și sora sa își demosntrează burticile, semnând fotografia „Două chifle în cuptor, doar că a mea e rezultatul unui burger, iar a lui Gigi este datorită lui Zayn acolo”, aceasta a adăugat „👼🏼Vă iubesc pe amândoi atât de mult nu mă pot opri din plâns”, internauții au presupus că mesajul din urmă este adresat, de fapt, surorii și bebelușului acesteia.

View this post on Instagram

june 11, 2020 …🖤two buns in the oven except mine is from my burger and gigi’s is from @zayn ✨👼🏼✨ i love you both so freaking much -can’tstopcrying 🥺

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Un alt mesaj care dă și mai mult de bănuit este postarea tatălui modelului, Mohamed Hadid, care este o fotografie a unui text scris de mână: „Bună, micule nepot, sunt eu. Inima mea este atât de fericită pe cât îi este posibil. Îți doresc numai fericire. Să știi că bunicul este întotdeauna aproape și va face orice, orice pentru tine. Când am auzit că ești pe drum, am zâmbit și mi-am șters o lacrimă. Am plâns pentru că deja știam că inima mea îți va aparține. În numele lui Dumnezeu Cel iertător vreau să spun că te iubesc și sunt mândru de tine”. Ulterior, bărbatul s-a răzgândit și a șters postarea, dar ce e postat pe Internet, pe Internet rămâne! Internauții au salvat imediat imaginea, care a ajuns în presa internațională.

Sursa: Instagram.com