Se pare că oligarhul rus face parte din categoria acelor bărbați care după despărțire cer deja fostelor iubite să-i întoarcă darurile făcut eîn timpul relației. Uite că la 8 ani de la despărțirea celor doi, Vladislav Doronin a dat-o în judecată pe Naomi Campbell și cere ca aceasta să-i întoarcă o datorie și imobile în valoare de 3 milioane de dolari.

Bărbatul vrea ca Naomi să-i restituie o datorie mare. În declarația sa, omul de afaceri susține că modelul refuză să-i dea banii și că nu vrea să îi returneze bunurile personale, pe care le-a estimat la peste 3 milioane de dolari.

Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, și Vladislav Doronin, în vârstă de 57 de ani, au făcut cunoștință la Festivalul de Film de la Cannes în 2008. Oligarhul a curtat-o frumos pe model și nu s-a zgârcit la cadouri: Doronin i-a oferit în mod repetat lui Naomi proprietăți imobiliare, inclusiv o casă pe insula Cleopatra din Turcia. În 2012, a construit un conac pentru iubitul său în Barviha – singura clădire rezidențială privată din lume proiectată de arhitectul-vedetă Zaha Hadid. Această casă trebuia să fie cadoul de nuntă al lui Naomi, dar în 2013 cuplul și-a anunțat despărțirea.

Se pare că acești bani, Doronin i-a împrumutat lui Naomi, încă pe când erau împreună și este foarte posibil ca atunci să fi fost unul dintre cadourile pe care acum, opt ani mai târziu, omul de afaceri, din anumite motive, le cere înapoi. Cei doi au avut o relație care a durat 5 ani, din 2008 până în 2013.

Vouă vi s-a întâmplat ca fostul să vă ceară să-i restituiți darurile? Dacă da, povestiți-ne istoria voastră în comentarii.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: