Artistul britanic a anunțat cu o oră în urmă că soția lui, Cherry Seaborn, a născut o fetiță al cărei nume va fi Lyra Antarctica. „Suntem în al nouălea cer“, a scris Ed Sheeran.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au anunțat în această dimineață venirea pe lume a fiicei lor, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Acesta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu o pereche de șosete micuțe, așezată pe o pătură colorată, dezvăluind că Cherry a născut săptămâna trecută.

„Salut! Un scurt mesaj din partea mea, am să vă dau o veste personală pe care doream să o împărtășesc cu voi… Săptămâna trecută, cu ajutorul minunatei echipe medicale, Cherry a născut-o pe frumoasa și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Suntem total îndrăgostiți de ea. Atât mama cât și copilul se simt excelent și suntem în al nouălea cer. Sperăm că ne puteți respecta viața privată în acest moment. Vă transmitem multă dragoste și ne vom revedea când va veni timpul să mă întorc”, a scris artistul.

La finele anului trecut, în ajun de Ceăciun, Ed Sheeran a anunțat că va face o pauză în carieră pentru a dedica mai mult timp descoperirii lumii și vieții personale.

View this post on Instagram

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Sheeran și Seaborn (28 de ani) sunt împreună de cinci ani. Ed a confirmat vara trecută că s-au căsătorit în ianuarie 2019, în cadrul unei ceremonii private la care au participat doar 40 de prieteni apropiați și rude, conform The Sun.