Hailey Baldwin a recunoscut că părinții ei nu au fost încântați de Justin Bieber și nu și-au dorit ca fiica lor să aibă o relație cu acesta. 

În ultima vreme Justin Bieber și soția sa sunt foarte deschiși cu fanii lor. La show-ul  „The Biebers on Watch”, Justin a spus că regretă că a făcut sex înainte de căsătorie, iar Hailey a povestit că sentimentul vinovăției o împedică să fie fericită în căsnicie.

Aceasta a mai adăugat că împăcare cu Justin după ani în care au stat despărțiți a fost stranie și incomodă: „A fost straniu pentru că a fost o perioadă lungă despărțiți. Eu am fost foarte atentă pentru că mi s-a părut că ne-am rănit reciproc. Nu au existat artificii și scântei la începutul romanului nostru (după despărțire). Eram foarte stresată și nu aveam deloc încredere în mine. Am avut nevoie de timp ca să încetez să mă mai simt straniu.”

Amintim că Justin și Hailey au început să se întâlnească în anul 2018, dar ei au mai încercat să își construiască relația încă în 2016 însă atunci a durat doar câteva luni. Hailey a recunsot că despărțirea de Justin nu a fost dureroasă.

„Nu am căutat pe cineva care să îl înlocuiască pe Justin și nu m-am grăbit să întru în alte relații, care să umple golul lăsat de el. Mi-am permis să simt acea durere și să o las să se vindece. A fost ca un doliu: Simți că pierzi pe cineva pe care îl iubești foarte mult. Îmi doream ca el să rămână în viața mea.”

Justin a mărturisit și el că lucrează mult asupra sa de când s-a căsătorit cu Hailey: Trebuie să lucrez mult asupra mea. La gelozia mea, la lipsea încrederii în mine – lucruri pe care nici nu bănuiam că le am înainte de relația cu Hailey. Am înțeles că în viața me au axistat multe momente întunecate. Lucrul asupra mea este foarte greu , dar simt că așa eu și Hailey devenim mai apropiați.

După spusele lui Hailey, părinții ei nu au fost încântați de un posibil roman între ea și Justin Bieber. Și asta cel mai probabil din cauza reputație cântărețului mai ales după relația cu Selena Gomez. Atunci au ieșit la iveală probleme cu drogurile ale artistului, dar și carențele de comportament ale acestuia.

Totuși se pare că toate greutățile dintre ei au fost depășite și acum se bucucă de o relație frumoasă și sănătoasă.

Distribuie articolul: