Actorul a depus mărturie în cadrul procesului unui bărbat acuzat că ar fi ucis mai multe femei, printre care și cea cu care urma să se întâlnească actorul.

Ashton Kutcher a fost, fără să știe, la locul unei crime și a depus mărturie în cazul unui bărbat suspectat că ar fi criminal în serial, Michael Gargiulo, cunoscut și sub porecla de „Hollywood Ripper”.

Potrivit elle.ro, prietena lui Ashton Kutcher, Ashley Ellerin, a fost una dintre cele femei atacate de Gargiulo, într-o perioadă de 15 ani. Potrivit mai multor declarații, actorul a spus juraților că el și Ashley aveau planuri pentru prima întâlnire, urmând să iasă la cină pe 21 februarie 2001.

Ei s-au cunoscut în decembrie și au decis să iasă împreună după ce au aflat că sunt amândoi singuri. Ashton a mers la casa acesteia pentru a se întâlni, a bătut la ușă în jurul orei 22.30, însă nimeni nu i-a răspuns.

Acesta a încercat să deschisă ușa, însă era încuiată și s-a uitat pe geam. „Am văzut ceea ce credeam atunci că era vin roșu pe covor, însă nu era nimic alarmant, deoarece fusesem la o petrecere la ea acasă și era un fel de petrecere de facultate. Nu m-am gândit prea mult la asta”, a declarat acesta, adăugând că a crezut că pur și simplu ea a uitat și a ieșit cu alți prieteni.

Cei care au investigat cazul sunt de părere că atunci când Ashton a ajuns la casa prietenei sale, aceasta fusese deja înjunghiată de 47 de ori. „Credem că ea abia ieșise din duș și se pregătea să iasă cu domnul Kutcher atunci când a fost atacată de la spate”, a declarat consilierul adjunct al districtului din Los Angeles, Dan Akemon.

Ashton Kutcher a aflat următoarea zi că Ashley Ellerin a fost ucisă. El le-a explicat atunci polițiștilor de ce se aflau amprentele lui pe ușă.

În cadrul procesului de miercuri, Ashton Kutcher a vorbit timp de 40 de minute și el este unul dintre cei 100 de martori care au depus sau vor depune mărturie în acest caz.

Michael Gargiulo a pledat nevinovat până acum, el fiind acuzat că în 2005 a ucis-o pe Maria Bruno, iar în 2008 a încercat să o ucidă pe Michelle Murphy. În plus, procurorii cred că el este cel care a omorât-o și pe Tricia Pacaccio în 1993.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: