Ágnes Herczeg este din Ungaria, orașul Kecskemét și manifestă o pasiunea aparte pentru lucrurile handmade. Ea creează lucrări din dantelă, de diferite forme, surprinse în diverse momente, fie de contemplare sau de muncă și nu numai.

În fiecare dintre lucrările sale, Herczeg folosește toate materialele naturale, de origine vegetală precum: fire textile, bucăți mici de lemn, rădăcini, fructe și semințe. De-a lungul anilor, a învățat multe tehnici tradiționale de artizanat. A studiat extensiv diverse metode de broderie și dantelă pentru a le folosi în lucrarea ei, cum ar fi dantelă cu ac, dantelă de pernă, macrame, împletitură și multe altele.

Genți

Haine

Articole de decor

Artista maghiară spune că combină diferite tehnici în lucrările sale, prin urmare meșteșugul tradițional este completat cu lemn natural și material ceramic pentru a forma imaginea. Designul este o parte semnificativă a procesului creativ, deoarece trebuie să se gândească nu numai la aspectul vizual al lucrării, ci și la structura sa generală și ordinea pașilor individuali. Lace-making este un proces migălos, care necesită mult timp.

Puteți achiziționa sculpturile sale din dantelă direct de pe site-ul ei: https://www.agnesherczeg.com/

Autor: Anastasia Florea, stagiară

 

Distribuie articolul: