Sunt atât de gustoase încât pot fi servite celor dragi în fiecare zi a săptămânii. Ciupercile umplute sunt ușor și rapid de preparat.

Ingrediente:

800 g ciuperci mari,

200 g ceapă tocată,

mărar,

50 g cașcaval ras,

150 ml ulei,

25 g pesmet,

1 legătură pătrunjel,

sare,

piper.

Preparare:

Îndepărtăm codițele ciupercilor și le spălăm în mai multe ape. Lăsam pălăriuțele ciupercilor la scurs, iar codițele le tăiem mărunt.

Încingem uleiul și călim ceapa împreună cu codițele ciupercilor, potrivim gustul cu sare și piper. Le ținem la foc până scade apa, presărăm pesmețul, amestecăm și lăsăm câteva minute, oprești focul și adaugi pătrunjelul. Lăsăm la răcit, apoi umplem cu această compoziție pălăriuțele ciupercilor.

Ungem o tavă de aragaz cu ulei și le așezăm în ea, apoi presărăm caşcavalul și dăm la cuptorul încins până când se rumenesc.

Sursa: Clickpentrufemei.ro

Vezi și: Prăjitură delicioasă cu pepene galben. Te lingi pe degete!

Distribuie articolul: