A 17-a ediţie a concursului de frumuseţe Miss Earth s-a desfăşurat sâmbătă, la Mall of Asia Arena, din Pasay, regiunea metropolitană Manila, din Filipine.


Concursul are loc din anul 2001 pe insulele Filipine. Câştigătoarei i se acordă titlul de Miss Earth, urmând ca cele clasate pe locurile următoare să primească titlurile de Miss Air, Miss Water şi Miss Fire.

Anul acesta, Miss Earth  a fost încoronată reprezentanta gazdelor, filipineza Karen Ibasco, în vârstă de 26 de ani. Aceasta s-a născut în 17 decembrie 1990, în capitala Filipinelor, Manila.

Miss Earth 2017 coronation night

Miss Apă a fost desemnată Juliana Franco, din Columbia, titlul de Miss Foc i-a revenit Ladeo Akimova, din Rusia, iar Miss Aer este Nina Robertson, din Australia.

Miss Earth 2017 coronation night

La concurs au participat concurente din 86 de ţări. Toate participantele și-au prezentat propriile proiecte internaționale, menite să protejeze mediul și să salveze fauna sălbatică.

Miss Earth este un concurs de frumuseţe internaţional, plasat ca mărime pe locul 3 după Miss World şi Miss Universe. În anul 2007 au participat la concursul acesta un număr mai mare ca la Miss Universe.

Foto: click.ro