Gala premiilor Fashion VIP a ajuns la edișia cu numărul XI, iar numărul celor premiați a trecut demult de 100. Gazda evenimentului, Valentina Luchian, a adus o oază de prospețime și a invitat oaspeții în afara Chișinăului, departe de rutina și ambuteiajele capitalei. Invitații, însă, nu au uitat de stil și rafinament.

Rochii de vară, în nuanțe calde și deschise, pălării cochete și multă prospețime, asta s-a observat în rândul tuturor artiștilor, oamenilor de afaceri și celor pasionați de fashion, prezenți la Gală. Cu premiere muzicale, dar și de imagine au venit interpreții Evdochim Baxanean și Adrian Ursu.

Cel care a lansat în aceeași zi și clipul „Boabe de cafea”, Adrian Ursu, a ridicat la eveniment și primul premiu – Stil masculin de vedetă.

De partea cealaltă, Stilul feminin de vedetă i-a revenit cu premiu și flori interpretei Aura, cea care a adus la petrecere celebra-i piesă „Toată vara”.

Cel mai stilat om de afaceri a fost desemnat Viorel Sănduță, iar Cea mai stilată femeie de afaceri a devenit Valentina Badrajan.

Designerul Anului a fost titlul câștigat de Nadya Gudumak, creatoarea brandului Nikita Rinadi.

Cel mai reușit debut fashion VIP i-a revenit brandului Coreli, creat de Corina Hamureac.

Cea mai reușită copertă a fost cea concepută de stilista Yliana Danko, devenită stilista anului, și eroina ei – Valentina Alexa, femeie de afaceri. Nutriționista Luminița Suveică a obținut premiul Fashion VIP pentru sănătate.

Cea mai stilată prezentatoare TV a fost desemnată Vera Terentiev. Cel mai distins cuplu a fost desemnat Tudor și Nadia Darie, în formulă de quartet la eveniment, alături de băiețașii lor, Ionuț și Matei.

Premiul „Retro fashion” i-a revenit lui Gheorghe Țopa.

Revista a mai oferit șase premii ad-hoc pentru artiști, jurnaliști și oameni de afaceri. În cadrul evenimentului a avut loc și o prezentare de modă a brandului de haine pentru bărbați Florentino Delure. Atmosfera caldă și primitoare a fost asigurată de locația perfectă – Zona turistică International Park.