Atunci când a ajuns pe scena de la iUmor, moldoveanca Elena Alexeeva le-a mărturisit juraților că este o femeie simplă, angajată a Î. S. Calea Ferată din Moldova, nu are studii în actorie, însă este căsătorită și are doi copii. Problema a fost că numărul Elenei a adus multă confuzie în rândul celor 3 jurați. De ce, vedeți mai jos.

Elena Alexeeva susține că și-a făcut singură textul scenetei pe care avea să o prezinte pe scena de la iUmor. Din păcate însă, jurații s-au chinuit mult ca să înțeleagă firul logic al glumelor și mai cu seamă vocabularul concurentei din Republica Moldova.

„Ține-mă, Doamne! Aveți traducere la ea?!”– exclama juratul Mihai Bendeac, chiar la începutul numărului umoristic semnat de Elena.

Tot Bendeac a fost cel care a întrebat-o, pe parcurs, dacă „a luat ceva înainte de show”.

Cea mai confuză a fost însă Delia, care îi șoptea lui Mihai la ureche faptul că Elena ar fi băut. Jurata afișa fel de fel de grimase și încerca să înțeleagă dacă și cei prezenți în sală aveau senzații ca ale ei.

Principala problemă a fost că fata nu stăpânea foarte bine limba și de aici, toate lucrurile s-au dus în derizoriu. A fost, cuvânt după cuvânt, fără nicio noimă și fără nicio legătură. Ce ați înțeles după acest moment, că noi nu am înțeles nimic?! 

Elena nu putea fi ajutată în niciun fel, pentru că nu accepta, pentru că te acoperea ca debit și volum. Dar poate ăla era felul ei de autoapărare. De băut nu a băut nimic, am testat-o. Bendeac nu a vrut s-o ajute, a vrut s-o oprească. N-am văzut în viața mea așa ceva”, a spus Delia.

Era o demență ce se întâmpla acolo”, a adăugat Cheloo.

La final, Elena și-a invitat pe scenă și sora, care îi ținea pumnii din culise. Și da, concurenta a obținut două like-uri!

Foto: captură video

Distribuie articolul: