Îndrăgita interpretă de muzică ușoară Nelly Ciobanu a devenit victima unor escroci. Artista a fost inclusă fără acordul său într-o publicitate la diverse produse cosmetice, atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și al Rusiei.

În acest sens, Nelly Ciobanu, președinte al Uniunii Interpreților Profesioniști din Republica Moldova, a comentat pe o rețea de socializare:

nelly Ciobanu„Dragi prieteni!!!
Acum recent, am descoperit o aberație adevărată cu privire la publicitatea cu participarea mea a unui producător de cosmetică. Avertizez toți utilizatorii și prietenii de pe Facebook, este o escrocherie adevărată! Nu am nici o atribuție la aceasta reclamă atât pe teritoriul nostru, cât și a Rusiei!!! Nu am făcut nici o declarație, nu am dat interviuri și nu am folosit niciodată acest produs!
Sunt profund indignata, că cineva încearcă să-mi folosească imaginea mea fără acordul meu. În acest caz, sunt nevoită să depun o plângere la organele competente pentru clarificarea situației date.

Artista nu a dorit să facă publice postările sau numele brandului care s-ar fi folosit fără acordul ei de imaginea sa, însă a declarat că îi va ataca în judecată.

Precizăm că anterior, în asemenea amăgeli a fost folosită imaginea interpretei Dara, care promova careva produse minune pentru slăbit.

Foto: EA.md, Facebook.com

Distribuie articolul: