După ce a lansat mai multe melodii care s-au bucurat de atenția publicului, interpreta Olesea Olteanu vine cu o nouă premieră. Artista a lansat ieri, 10 noiembrie o producție muzicală cu care speră să sensibilizeze ascultătorii.


Și de această dată, Olesea Olteanu a ales să interpreteze o piesă în limba română. Este vorba despre „Visele au dimineți”, realizată în colaborare cu textiera Alina Dabija și violonistul Corneliu Panainte, aflat la prima experiență de compozitor, iar aranjament muzical – Mark Oselski.

„Piesa este inspirată din cartea „Lupii trecutului. Sofia”, de Natașa Alina Culea pe care am citit-o în vara acestui an. Am rămas marcată de această poveste de viață și anume că oamenii trebuie să iubească întâmplările frumoase de care au parte și să prețuiască tot ceea ce li se oferă. Viața este una și trebuie trăită la intensitate maximă. Cine știe ce ne așteaptă mâine?! Eu sunt o visătoare și sunt sigură că visele devin realitate. Da, visele au dimineți! De asta trebuie să ne bucurăm de ele”, a declarat cântăreața pentru Ea.md

 

Distribuie articolul: