După venirea pe lume a fiicei, noutățile muzicale din viața cântăreței Ellie White s-au cam rărit. Acum câteva săptămâni însă, artista a pus la cale o surpriză pentru toți fanii: o nouă piesă de dragoste, cu videoclip fascinant.

Noua piesă din repertoriul cântăreței se intitulează „Mintea mea” și este încă o dedicație adusă tuturor inimilor îndrăgostite. Single-ul poartă semnătura casei de producție Cat Music și conține versurile și muzica lui  Sandor Biro, în timp ce la orchestrație, compozitorul a muncit alături de Alin Ilieș.

Artista recunoaște că a trăit emoții mai puternice ca niciodată în timpul filmărilor. Surprinzător este și decorul ales de regizori, pentru videoclipul în stil „cinema”.

Thursday #minteamea will be live 💗 Thank you all for supporting me: @catmusicromania @foodoo.people @alexceausu @mariaandreiofficial @veronicasticlaru @anamironescu @berceanulivia @petrinimihai @andramnchrm @domeniulmanasia @dorutinca

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

Scenele su fost surprinse la Conacul boieresc Manasia –  un monument de arhitectură unic, construit la începutul anului 1899 în stil eclectic cu elemente de arhitectură clasice și romantice, după planurile unui arhitect elvețian.

Savurați și voi revenirea artistei:

Foto: captură video

Distribuie articolul: