Cântăreața rusă Elena Vaenga a mers din nou în fața altarului. Artista de 39 de ani s-a căsătorit cu Roman Sadyrbaev - un bărbat din trupa sa. Cei doi au fost generoși, împărtășindu-le fanilor o mulțime de poze de la petrecere.

Elena nu ales în zadar data de 30 septembrie. Artista a mers în fața ofițerului de stare civilă din Sankt – Petersburg în ziua în care bunica sa își celebra a 90-a aniversare.

Deși la ceremonia de căsătorie au fost prezente doar persoanele apropiate celor doi, cântăreața a împărtășit, pe contul său de Instagram, o mulțime de fotografii de la nuntă, inclusiv cu verighetele. Mai mult decât atât: pentru a nu da ochii cu presa, mirii au intrat în clădirea Oficiului de Stare Civilă pe ușa din spate.

Roman Sadyrbaev este mai tânăr decât soția lui cu 6 ani și face parte din trupa artistei din 2008. Elena Vaenga a divorțat de primul său soț Ivan Matvienko în 2012, tot în anul în care i-a născut lui Sadyrbaev un băiețel.

Amintim că pe 26 septembrie, artista de origine rusă a evoluat într-un spectacol live organizat la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Distribuie articolul: