Adrian Graur este încâ un basarabean care a evoluat vineri seară la concursul român de talente vocale X Factor. Tânărul pasionat de astrologie s-a ales cu 3 de DA. Ce piesă a ales să cânte, aflați mai jos.

În descrierea sa, Adrian spune că este din Chișinău și are 24 de ani: „Pe lângă muzică, mai sunt preocupat de activism civic și politică. Aș spune în felul următor: sunt cel mai bun muzician dintre politicieni și cel mai bun politician dintre muzicieni. Sunt pasionat de astrologie și am pregătite chiar câteva astrograme. Eu sunt Vărstător după zodie, iar asta mă îndeamnă să lupt mereu, indiferent de orice.”

Pentru evoluția sa în concurs, tânărul a pregătit o piesă din repertoriul legendarului Frank Sinatra – „Strangers in the night”.

Evoluția lui Adrian a fost răsplătită cu 3 de DA din partea juraților:

„Multă lume a cântat bine până acum, dar a primit NU pentru că nu a avut prezența asta. Tu m-ai hipnotizat pentru două minute. Ai un șarm nebunatic, un pic nestandard, dar nu fals 100%. Cu riscul de a fi penibil pe finalul piesei, ai ignorat riscurile și ai mers mai departe. Ai un DA enorm din partea mea!”, i-a mărturisit solistul din Carla’s Dreams.

„Mă uitam la tine și vedeam un fel de Conte Dracula. Și privirea se potrivește! Dar cred că asta nu este suficient pentru scena de la X Factor. Din păcate, răspunsul meu e NU, îmi pare rău”, a spus Delia.

„Ai fost original, recunosc! Răspunsul meu este DA”, a adăugat Ștefan Bănică Jr.

„Pentru că a fi original e greu, ai 3 de DA”, a încheiat Horia Brenciu.

Foto: X Factor

Distribuie articolul: