Dacă dai un search pe Google și găsești canalul de YouTube al trupei The Motans, s-ar putea să nu găsești decât doar câteva lucrări muzicale. Lansat în 2016, proiectul basarabean aspiră spre mare succes, mai ales că semnat un contract cu o casă de discuri din România!

Despre The Motans nu știm foarte multe, decât că își trage rădăcinile din Chișinău și este proiectul comun al unor băieți care și-au dorit să aducă un alt fel de muzică. În doar câteva luni, pagina lor de Facebook a adunat aproape 10 mii de aprecieri.

Specializați în genul Rhythm & Soul, băieții au cucerit mulți fani chiar de la prima piesă – „Tu” – o înregistrare live apărută încă acum 9 luni.

Au urmat alte câteva producții în variantă audio, însă cele mai multe vizualizări – aproape 200 de mii, le-au adunat pentru piesa „Ctrl Alt Delete” –  care descrie realitatea vieții din Republica Moldova și se referă la soarta unui tânăr, care într-un final spune: „Moldova, RIP, pașaportu-n dinți Ctrl Alt Delete.”

Astăzi, băieții au lansat „Versus” – o piesă de dragoste, însoțită de un videoclip, care apar sub label-ul oficial al casei de discuri Global Records, la care activează în prezent Сarla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Delia, INNA, Antonia și alți artiști recunoscuți peste Prut.

„Versus” poartă versurile și muzica lui Denis Roabes, la mix & master muncind Alex Cotoi. Regia clipului este o semnătură lui Ionuț Trandafir – un tânăr cineast din România.

The meeeowest band in town: The Motans 🐱 #weglobal

Posted by Delia on 14 Noiembrie 2016

I just love this (nu in fiecare zi se lanseaza piese atat de bune) #TheMotans #Versus #WeGlobal ❤️😻

Posted by INNA on 14 Noiembrie 2016

Foto: captură video

Distribuie articolul: