Deși declara că nu a pus presiune pe ea ca să slăbească după ce a născut în urmă cu trei luni, Khloe a reușit totuși să dea jos 15 kilograme. Vedeta a dezvăluit ce a făcut pentru a obține aceste rezultate.

După ce a născut o fetiță, pe True, în luna aprilie, Khloe declara: “nu am pus presiune pe mine să slăbesc. Îmi doream să ajung din nou la rutina pe care o aveam până să rămân însărcinată si sa pot să mă antrenez de cinci sau șase ori pe săptămâna”. Deși nu avea așteptări, Khloe a fost plăcut surprinsă să vadă cât de repede a reușit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii: “pun totul pe seama faptului că am alăptat și am fost foarte activă atât în timpul sarcinii, cât și după ce am născut”, a declarat vedeta, potrivit perfecte.ro.

Khloe a mai declarat că a mâncat mai multe proteine, fructe și legume și mai puțini carbohidrați. Mai exact, vedeta își începe ziua cu o gustare pe care o ia înainte de antremanet: o linguriță de gem, una de unt de migdale, iar după antrenament mănâncă două ouă, o ceașcă de fulgi de ovăz și o ceașcă de fructe. Următoarea gustare pe care o ia este un măr sau o banană, legume sau alune. La prânz mănâncă piept de pui la grătar cu cartofi dulci sau orez și o salată, iar seara mănâncă pește cu cartofi dulci și fructe.

Vedeta a mai declarat: “să fiu activă si sanatoasă este foarte important pentru mine. Sportul mă ajută să îmi mențin o stare bună psihică și să scap de stres. Acum că am un copil, vreau să îmi rezerv și mie timp, să fac ceva doar pentru mine”.

Distribuie articolul: