Interpreta MakSim, în vârstă de 38 de ani, a arătat pe pagina sa de Instagram cum a avut loc ziua de naștere a fiicei sale mai mici, Masha, care a împlinit șapte ani. Conform dorinței fetei, petrecerea a avut tematica desenului animat „My Little Pony”, totul în jur a fost decorat cu baloane roz și imagini cu ponei. Pe lângă prietenii și colegii lui Masha, la petrecerea fetiței a fost prezentă și sora ei mai mare, în vârstă de 12 ani.

O agenție de organizare a evenimentelor de elită, care lucrează destul de des cu vedetele, a ajutat-o pe MakSim să facă această sărbătoare impecabilă. Toată ziua, cei mici au fost distrați de animatorii îmbrăcați în costume inedite, în formă de personaje din desene animate, iar la finalul petrecerii oaspeții s-au distrat la o discotecă.

„Am avut parte de un eveniment colorat și important – aniversarea de șapte ani a iubitei noastre fiice Mașenka. Animatori, un program de distracție deosebit și o zonă foto superbă, iar la finalul petrecerii, chiar și o discotecă unică cu confetti din hârtie neon!”, a scris MakSim.

„Cireșica de pe tort” a petrecerii a fost un ponei adevărat, deghizat în unicorn și mulți fluturași vii care ieșeau din cutii! A fost ca o adevărată poveste.

În timpul sărbătorii, MakSim a schimbat două ținute: prima a fost o rochie bej, midi, iar a doua a fost o rochie veselă cu un imprimeu colorat.

Reamintim că vedeta abia și-a revenit după boală, după ce la începutul verii, ea a fost internată de urgență cu pneumonie. Timp de mai bine de o lună, MakSim a fost într-o comă artificială, iar ventilatoarele și ECMO au ajutat-o ​​să o țină în viață.

Distribuie articolul: