De obicei, tinerii preferă să se căsătorească într-un decor idilic, dar unora le place pericolul. Cuplurile de mai jos au decis să facă pasul cel mare din viața lor, înfruntând riscurile și primejdiile.

Kimberly Weglin și Ryan Jenks s-au căsătorit într-o mică ceremonie ținută pe o plasă suspendată la o înălțime de 121 de metri, deasupra canionului din deșertul Moab, Utah (SUA).

Denis și Nelia, amândoi din Moscova, l-au avut ca martor la ceremonie pe ursul Stepan, care i-a ținut pe amândoi de mâini în timp ce fotograful i-a surprins într-una dintre cele mai neverosimile ipostaze.

La înălțime mai mare și-au unit destinele Tim și Kylie Healy, care au urcat pe celebra stâncă denumită „Limba”, din Trolltunga, Norvegia.

Wang Jian s-a căsătorit cu aleasa inimii lui suspendați pe o macara de 70 de tone, în orașul Shijiazhuang, din China.

Waybe și Amanda, din Taiwan, s-au căsătorit pe vârful muntelui Rinjani, din Indonezia, la 3.700 de metri înălțime.

Un cuplu necunoscut a făcut o nuntă subacvatică în Playa Del Carmen, Mexic.

Lauren și Alexander Michaels împărtășesc un sărut pe versanții vulcanului Kilauea din Hawaii , unde lava focală a oferit fundalul perfect pentru marele eveniment din viața lor.

O fotografie de nuntă uimitoare a unui cuplu neomogen sub o cascadă, data și locația necunoscută.

Sara și Joseph Stewart, din Georgia, și-au unit destinele într-un balon cu aer cald, iar Tara și Brad Waugh s-au căsătorit în Estes Park, Colorado, în mijlocul zăpezii.

Aceste ceremonii de căsătorie incredibile sunt dovada că locurile superbe și situațiile extreme furnizează cele mai spectaculoase fotografii de nuntă, transmite Daily Mail.