Multe dintre celebritățile cu renume au o sosie care fie este un fan adevărat, fie scoate bani din faptul că seamănă cu vedeta. Adele l-a cunoscut recent pe cel care o imită în show-uri de travestiți. Este vorba de Kristie Champagne, una din sosiile sale, pe care l-a invitat pe scenă în cadrul unui concert de-al său pentru a face o fotografie împreună.

Adele este atât de celebră în toată lumea încât a devenit personaj și în show-urile de travestiți. Un artist care evoluează în astfel de spectacole s-a metamorfozat în renumita solistă și susține spectacole în Los Angeles, foarte apreciate de iubitorii de gen.

adele-sosie-travestit-3

adele-sosie-travestit-4

Zilele trecute, Kristie a fost prezent la unul din concertele lui Adele din Los Angeles. Era costumat și machiat că și marea vedetă. Adele a aflat de prezența lui în public și l-a invitat pe scenă pentru a face o fotografie împreună și pentru a-și compara outfiturile, spre entuziasmul publicului, notează sursa citată.

adele-sosie-travestit-1

Poți să juri că sunt femei! 10 cei mai frumoși travestiți din lume (Foto)

La fel s-a întâmplat și sâmbătă cu un alt travestit, pe nume Delta, care a avut surpriza să fie invitat de Adele pe scenă.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: