Astăzi, prezentatoarea TV Daniela Ciocanu împlinește 33 de ani, iar această dată frumoasă a decis să o marcheze într-o destinație de vis, la Roma! Cum își petrece timpul acolo, vezi mai jos.

Daniela Ciocanu este  foarte activă pe rețelele sociale, având acolo aproape 83 de mii de urmăritori. Iar ziua ei de naștere este o ocazie frumoasă ca să se împarte cu „instagașca” ei cu cele mai frumoase momente din această zi specială.

De această dată, Daniela a decis să-și facă ziua de naștere la Roma, unde a mers alături de soțul ei – Victor Ciocanu. Tot el se pare că a ales și hotelul în care să se cazeze pe parcursul escapadei, Daniela zice că acesta ar fi construit încă în secolul al 19-lea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#myfavoriteday PS de dimineata incerc sa raspund la mesaje, pe cine am omis, va zic aici Multumesc🤲🏻 sunteti minunate si minunati🌸 #33 #spoiledwife

O postare distribuită de Daniela Ciocanu (@danielaciocanu) pe

Nu în ultimul rând, Roma este considerată o destinație potrivită și pentru shopping, iar Daniela a profitat de această ocazie și a făcut un tur prin magazinele celor mai celebre branduri de modă. Evident, că unele momente de acolo au ajuns și pe pagina ei de Instagram.

Îi urăm și noi, prezentatoarei TV, un sincer la mulți ani, sănătate și planuri realizate!

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: