Astăzi, unele dintre instituțiile de învățământ de peste Prut și-au reluat activitatea. Și familia Măruță a fost în pas cu acest eveniment. Asta pentru că fiica Andrei și a lui Cătălin a mers pentru prima dată la grădiniță.


Fericiții părinți au început ziua cu mari emoții. De azi, Eva, în vârstă de 2 anișori, a început grădinița. A anunțat chiar tatăl său, vădit emoționat, pe rețelele de socilizare, acolo unde a încărcat și o imagine în care își ține în brațe copia în minuatură.

„Așa arată un copil curios și un tată emoționat. Prima zi de grădiniță pentru fetița mea. Țineți-mi pumnii”, a scris Cătălin în descrierea fotografiei la care a adunat 9 mii de like-uri în doar câteva ore.

Публикация от Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Vacanța cea mare se va termina în curând și pentru David, fiul cuplului. De săptămâna viitoare băiețelul va merge la școală, în clasa întâi. Părinții au decis că acesta va frecventa o instituție privată.

În luna august, Andra, Cătălin și copii lor au mers într-o vacanță de vis, în Grecia. Au reușit să surpindă imagini extrem de frumoase, în care apar împreună. Admirați-i mai jos:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: