Pe 6 iunie toate reprezentantele sexului frumos, doamne sau domnișoare, și-au reamintit cum e în rochie albă sau au încercat aceste emoții în premieră. Cele mai frumoase şi gingaşe mirese au putut fi admirate ieri la "Parada mireselor" în scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu". Evenimentul este deja la a V-a ediție și este organizat de un post de radio din capitală.

Pe 6 iunie toate reprezentantele sexului frumos, doamne sau domnișoare, și-au reamintit cum e în rochie albă sau au încercat aceste emoții în premieră. Cele mai frumoase şi gingaşe mirese au putut fi admirate ieri la “Parada mireselor” în scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Maria Bieşu”. Evenimentul este deja la a V-a ediție și este organizat de un post de radio din capitală.

De această dată fetele au fost și mai receptive. Au îmbrăcat rochia de mireasă și au venit în scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”. Acestea au participat la o ședință foto extraordinară, au organizat în acest fel un flash-mob și au avut ocazia să participe la o tombolă inedită pentru a câștiga o calatorie romantică cu persoana dragă spre 5 orașe ale Europei: Budapeșta, Viena, Praga, Dresden, Bratislava!

„Suntem la cea dea 5 ediție a Paradei Mireselor 2015, însă avem aceleaşi emoţii ca la început. Susţinem ideea unei familii unite şi fericite şi suntem nespus de bucuroşi să vedem de fiecare dată atâtea femei frumoase în rochie de mireasă, care simbolizează puritate şi dragoste. Am pregătit un program inedit, în care vor evolua vedetele noastre, vor fi desfăşurate concursuri interesante, vor fi multe cadouri şi un tort mare-mare”, spune Angela Sîrbu, Directorul General al Companiei AQUARELLE GROUP.

Parada mireselor (13 of 77)

„Parada Mireselor a fost prezentată de moderatorul Iurie Nistorică și interpreta Karizma, care nu a ezitat să îmbrace și ea o rochie albă. Mirese pe „cai putere”, muzică bună, mașini de epocă, premierea participantelor în cadrul unnui concurs online dedicat mireselor și multă voie bună – așa ca la o nuntă de moldoveni. Toate s-au regăsit din plin la evenimentul „Parada Mireselor”, care a fost încununat cu tăierea celui mai mare tort de nuntă – 350 de kg.

Foto: Ellene Mocrii