Nu doar mămicile pot fi sexy, ci şi tăticii, mai ales când aceştia sunt celebri şi apar cu odraslele lor prin diverse reviste sau emisiuni televizate. Cântăreţi, compozitori, prezentatori, politicieni, bloggeri, pe toţi i-am selectat într-o singură categorie – cei mai sexy tineri tătici din Moldova. Cunoaşte-i şi tu. 1. Alexandru Manciu

facebook.com

Vara trecută, interpetul Alexandru Manciu a avut parte de cea mai mare realizare din viaţa sa. Şi cum o bucurie nu vine niciodată singură, el a devenit dintr-o dată dublu tătic la doi gemeni frumoşi aduşi pe lume de soţia sa Olga. Alexandru Manciu şi Oga Onică s-au cunoscut acum doi ani, la majoratul Olgăi, unde interpretul a fost invitat să cânte: „ Ne-am distrat, am discutat, am cântat. Cred că a fost dragoste la prima vedere”, declara Alexandru într-un interviu.

2. Sandu Gorgos

apropomagazin.md

Se pare că gemenii au devenit o “modă” frumoasă printre artiştii din lumea muzicii. Şi familia compozitorului Sandu Gorgos este alcătuită din patru membri: Sandu Gorgos, Natalia Turtă-Gorgos şi cei doi gemeni ai lor, de trei ani şi jumătate, Alexandra-Valeria şi Gabrielle-Nathanielle. Gemenii cresc într-o familie de artişti, mămica fiind regizoare, iar tăticul compozitrul pieselor unor vedete cum ar fi: Natalia Gordienco, Cristy Rouge, Geta Burlacu, Inesa Stratulat, Benone Sinulescu etc.

3. Boris Covali

facebook.com

Cel care renunţă cu paşi repezi de la a doua sa burlăcie, are şi o fetiţă de 5 anişori, pe nume Rita, care seamănă leit tăticului. Fetiţa este din prima căsătorie a interpretului, dar cei doi continuă să se vadă des, având o relaţie foarte apropiată. Boris Covali şi actuala sa iubită, Nelly Bragari s-au logodit cu două săptămâni în urmă în timpul vacanţei la mare.

4. Iurie Ciocan

ziar.jurnal.md

Iurie Ciocan, preşedintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), se poate mândri nu doar cu o carieră strălucită, dar şi cu o soţie frumoasă şi două fiice care deja sunt vedete în devenire. Iurie Ciocan s-a căsătorit cu ex interpreta formaţiei Fresh, Nona Marian, 29 ianuarie 2005. Cuplul are două fetiţe: Sofia şi Domniţa, care, periodic, împreună cu mămica, prezintă Povestea de Seară la M1.

5. Oleg Efrim

trm.md

Nu mergem prea departe cu topul şi ajungem la cumnatul lui Iurie Ciocanu, minsitrul Justiţiei, Oleg Efrim. Acesta este căsătorit cu sora Nonei Marian, Violeta, alături de care are şi un băiat de 8 ani pe nume Paul. Nici acesta nu vrea să stea în umbra părinţilor, făcându-şi deja apariţia prin diverse spoturi publicitare.

6. Aurel Chirtoacă

escmania.com

Interpretul Aurel Chirtoacă se poate mândri cu faptul că fiul acestuia, Laurenţiu, în vârstă de 5 ani, îi calcă serios pe urme. Cei doi iubesc să cânte împreună şi formează un duet tată-fiu de invidiat. Interpretul se consideră un om împlinit și fericit şi se bucură că fiul său a ales același drum – muzica, pentru că, zice interpretul într-un interviu online, “așa suntem mai mult timp împreună”.

7. Eugen Luchianiuc

facebook.com

Probabil nu există persoană care să-l aibă pe Eugen Luchianiuc în prieteni pe facebook şi să nu cunoască numele fiicei sale, Renata. Unul dintre cei mai citiţi şi cunoscuţi bloggeri din Republica Moldova, cu peste 1500 de vizitatori unici zilnic, a asistat chiar la naşterea fetiţei sale şi i-a dedicat acesteia un număr impunător de articole, pe care micuţa cu siguranţă la va aprecia atunci când va creşte mai mare. Eugen Luchianiuc este căsătorit de 6 ani cu Mihaela Gîlcă, ambii absolvenţi ai facultăţii de jurnalism şi ştiinţe ale comunicării.

8. Anatolie Melnic

facebook.com

Prezentator TV, moderator la nunţi, DJ la radio, regele farselor, dar parcă cel mai bine sună – soţul Tatianei şi proaspătul tătic al Kameliei. Anatol ţine atât de mult la fiica sa, încât şi-a tatuat şi numele ei sub braţ. Într-un interviu acordat pentru o revistă online, acesta spunea: “Kamelia este viața mea. Voi face tot posibilul să crească o fetiță frumoasă, inteligentă și să nu-i lipsească nimic. E o parte din mine, e sufletul meu!”

9. Bogdan Dascăl

ziar.jurnal.md

Bogdan Dascăl, cel care ne face dimineţile mai frumoase atunci când ascultăm JurnalTV este de 3 ori tătic. Îndrăgitul animator de la Jurnal FM are din prima căsătorie, o fetiţă de 14 ani pe nume Alma – 14 ani, iar din a doua un băiat Răzvan de 9 ani şi Patricia de 3 ani jumătate, care seamănă leit tăticului.

10. Adrian Ursu

noi.md

Chiar dacă interpretului Adrian Ursu nu-i putem număra încă feciorii sau fiicele, în mai puţin de nouă luni cu siguranţă o vom face. Potrivit jurnaltv.md, Ursu a recunoscut că va avea un bebeluș cu iubita sa, Irina Negară: „De mulți ani îmi doresc un copil. Să fie într-un ceas bun și sper ca împreună cu mine să se bucure și cei apropiați mie. Vreau să fie un băiețel, dar dacă va fi fetiță, nu mă voi supăra. Mă bucur foarte mult și voi încerca să fiu un tată foarte bun”. Noi îi urăm să-I fie sănătos/oasă.

Foto: Facebook.com