Formația Zdob și Zdub a lansat un nou single: “Trece vremea omului”. Noua lansare reprezintă cel de-al doilea single promovat de pe albumul “Basta Mafia”, LP editat și mediatizat împreună cu MediaPro Music din România.

Suprizele nu se opresc aici, întrucât cei șase artiști moldoveni au pregătit pentru acest single și un videoclip pe care îl prezintă publicului odată cu lansarea piesei.

“Pentru noi, Trece Vremea Omului reprezintă piesă de pe albumul „Basta Mafia” pe care am reușit cel mai bine să îmbinam rockul cu muzică folk, iar meritul acestui lucru îl are cimpoiul la care cântă Valerică. În plus, are și un text (autor Andrei Copot) ce reda eterna fugă, irreparabile tempus, memento mori, într-o manieră simplă, pe înțelesul tuturora. Videoclipul are ceva special, redă energia, toate emoțiile și entuziasmul primului concert din Turneul European Zdob și Zdub 2012, după lungi repetiții cu trainerul nostru de atunci, Kader Kesek. E un live pe cinste ce a avut loc în legendarul club din Budapesta, A38. Noi cântăm de mult timp piesa în concerte, publicul o îndrăgește, sperăm și videoclipul să fie pe placul vostru”, au spus Mihai Gincu și Român Iagupov.

Noul clip, “Trece vremea omului”, are sunetul captat din timpul unui concert. Practic odată cu vizionarea clipului, privitorul se transpune în atmosfera unui concert Zdob și Zdub datorită sunetului 100% live.

Sursa: Zdob-si-zdub.com

Distribuie articolul: