Zdob și Zdub lansează “Basta Mafia”, cel de-al șaptelea album din cariera muzicală a trupei, în cadrul unui concert exploziv, care va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena Hard Rock Cafe din București, anunță MediaProMusic. Cu acest prilej, trupa a pornit deja și într-un turneu prin România, ce include 18 orașe. Lansarea va avea loc vineri, 12 aprilie pe scena Hard Rock Cafe din București, unde artiștii vor interpreta piesele de pe noul material, dar și cântece mai vechi. Pe albumul “Basta Mafia” este inclus și single-ul “Moldovenii s-au născut”, dar şi piese ca “Dunărea”, “Lângă Codrii de Aramă”, “Om cu Inimă de Lemn”, “So Lucky” și două bonus tracks.

“Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural. Nu de alta, dar întotdeauna suntem pe drum, traversând oraşe, ţări, cu alte cuvinte Gypsy Life, ca într-una din piesele noastre”, a explicat Roman Iagupov, solistul trupei. “Basta Mafia” a fost realizat în condiții de excepție, fiind înregistrat atât în Chișinău, la Cuibul Studio, cât și în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.

Zdob și Zdub a cântat în deschiderea concertelor multor trupe cu renume mondial: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin’ Criminals și Linkin Park.

Distribuie articolul: