La o margine de lume… moldovenii s-au născut talentaţi. Rockerii de la Zdob şi Zdub, au obţinut trei nominalizări la Mamaia Music Awards! Formaţia a fost nominalizată la categoria de cea mai bună trupă, cea mai bună performanţă live şi cel mai bun stil pop-rock.

“Ne simţim onoraţi ca am fost nominalizaţi la trei categorii. Anul acest am venit cu un nou album, oricând apari cu ceva nou ai emoţii şi ne gândeam cum ne va primi publicul de această dată. Mulţumim, credem că aceste nominalizări sunt un semn de apreciere din partea publicului. La categoria Best Live Act avem emoţii mai mari, pentru că punem suflet în fiecare concert, ne străduim să fie un show adevărat de fiecare dată, cat mai ‘viu’, şi până nu stoarcem totul din noi nu plecam de pe scenă” , a spus Roman Iagupov, solistul Zdob şi Zdub, pentru emonden.co.

Printre nominalizaţi se numără: Ştefan Bănică Jr., Alexandra Stan, Loredana, Holograf şi alte nume grele ale muzicii româneşti.

Staţiunea Mamaia va fi disponibilă pentru Mamaia Music Awards până pe 9 august. La Pavilionul Expoziţional Mamaia Constanţa sunt aşteptaţi peste 10.000 de spectatori.

Distribuie articolul: