După multe promisiuni și îndelungate negocieri, zborurile low-cost au ajuns și în țara noastră. Compania low-cost din Ungaria Wizz-Air vine să opereze zboruri din Moldova. Contractul în acest sens va fi semnat astăzi, anunță Publika.md. Potrivit noului ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, compania aeriană ar putea începe activitatea în ţara noastră peste aproximativ o lună. “Wizz-Air are preţuri începând de la 10 euro”, a declarat ministrul pentru sursa citată.

Wizz Air este o companie aeriană maghiar-poloneză de tip low-cost axată pe zboruri în Europa. Bazele sale principale sunt Aeroportul Internațional Ferihegy din Budapesta și Aeroportul Internațional Katowice. Are baze operaționale în România, la București, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, la Cluj-Napoca, pe aeroportul Someșeni, la Timișoara, pe Aeroportul Internațional Timișoara, și la Aeroportul Internațional Târgu Mureș.

Anual, din Bucureşti, prin intermediul companiilor low-cost, zboară cel puţin 300 mii de cetăţeni ai Republicii Moldova. Preţul unui bilet la o cursă low-cost variază între 30 şi 90 euro, în funcţie de destinaţie.

Acum veţi accesa www.wizzair.com şi din 24 septembrie veţi putea cumpăra bilete ieftine din Chişinău pentru două destinaţii Roma şi Veneţia

 

Distribuie articolul: