Anul acesta Spring Fashion Walk a debutat în prima zi de primăvară cu un eveniment inedit ce a adunat diplomați, femei de afaceri, politicieni, sportivi celebri şi artiști pentru o seară. Aceștia au prezentat pe podium piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii ale brandurilor moldovenești în cadrul celei de-a cincea ediții a show-ului de modă.

pentruea.md

Evenimentul a adus pe scenă femei consacrate din toate domeniile, printre care și Sanda Filat, supranumită „Zâna Primăverii”. Aceasta a strălucit la eveniment cu rochii elegante și rafinate, iar cu fiecare apariție Sanda Filat trezea fascinare și aplauze în rândul spectatorilor. Aceasta a fost prima experiență de defilare la un astfel de eveniment a Sandei Filat, aceasta dezvăluind că a avut și ceva emoții.

pentruea.md

„Zâna Primăverii” a declarat că nu avea atât de multe haine în garderoba sa din producția autohtonă, însă după acest eveniment numărul acestora se va mări considerabil: „ Am pus ochiul chiar atunci când am fost la probă, mi-au plăcut niște lucruri foarte drăguțe, la un preț foarte bun, de calitate foarte bună, am descoperit pentru mine lucruri extraordinar de frumoase”, a mai adăugat Sanda Filat.

pentruea.md

Vă îndemnăm să o admirați pe Sanda Filat în video-ul ce urmează:

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: