Distracție, bună dispoziție și zâmbete de copil la Shopping MallDova.

Primul centru comercial din capitală a lansat un proiect de responsabilitate socială, în cadrul căruia cca 30 de copii din familii social vulnerabile din instituții de tip internat vor fi invitați lunar la un program de activități și distracții în incinta Shopping MallDova!

Ina Mamaliga, coordonator marketing Shopping MallDova:

Prin acest proiect Shopping MallDova își dorește să aducă o rază de lumină și bucurie copiilor defavorizați, oferindu-le ocazia de a petrece o zi plină de distracții într-un mediu vesel, cu multe surprize și activități interesante. Până la sfârșitul anului curent ne propunem să fim mai aproape de cca 200 de copii din instituțiile de tip internat. Acest proiect vine să reconfirme statutul Shopping MallDova de actor social responsabil, care contribuie la incluziunea culturală a copiilor din medii dezavantajate.

Primii beneficiari ai proiectului „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” au fost micuții care își fac studiile la Școala de tip internat din satul Cărpineni, raionul Hâncești.

Timp de o zi, copiii au avut parte de jocuri cu animatori talentați, ateliere de creație, dansuri haioase și multe alte activități interactive. Cei mici au fost îndemnați să pășească pentru prima dată într-o nouă lume a tehnologiilor digitale, fiind invitați să privească desene animate în 5D.

274A9592

La final, cei 30 de copii de la Școala de tip internat din Cărpineni au fost invitați la prânz într-un restaurant din mall și au primit cadouri oferite de editura Prut Internațional și Shopping MallDova.

274A9128

Ce spun copiii despre vizita la Shopping MallDova:

Cel mai mult mi-au plăcut desenele animate în 5D, în care un animăluț a învins un dinozaur.

274A9425

A fost foarte interesant. Ne-am jucat, am dansat, am mâncat bucate delicoase și ne-am distrat.

274A9530

Totul a fost distractiv. Am venit pentru prima dată la mall și mi-au plăcut florile agățate pe pereți.

274A9236

Mi-a plăcut mult tot ce am făcut aici, la Shopping MallDova. A fost cea mai importantă zi din viața mea, pe care am avut-o.

Proiectul „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” se va desfășura timp de șase luni. În cadrul acestuia, cca 200 de copii din 6 instituții de tip internat, cu vârsta curpinsă între 7 și 11 ani, vor fi invitații Shopping MallDova.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, preferințe și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.