Yulia Savicheva și-a întrerupt cariera de cântăreață, însă nu a încetat să urmărească ce se întâmplă în lumea showbiz-ului rusesc. În perioada în care interpreta s-a „ascuns” în Portugalia, Olga Buzova a atins culmile succesului în Rusia. Starul din „Dom-2” a reușit să obțină o vizibilitate incredibilă într-un timp foarte scurt, fapt pentru care unele vedete trebuie să lucreze toată viața ca să se bucure de aceeași celebritate.

Mulți se întreabă care este secretul Olgăi Buzova?! Cântăreața Yulia Savicheva a spus recent că știe de ce Olga este atât de populară. Fostă participantă la „Fabrika Zvyozd”, inițial, s-a uitat sceptic la activitatea vedetei TV, dar, mai târziu, și-a schimbat punctul de vedere, urmărind performanța ei „în direct”.

„Când am văzut aproximativ un an în urmă că Olga a început să cânte, sincer, am tratat acest lucru foarte sceptic. Am încercat să ascult notele, vocea. Nu am făcut nicio descoperire specială, am zâmbit și am uitat de ceea ce am auzit. Însă ea chiar crede în ceea ce face, de altfel, uneori, este teribil dependentă de muncă”, astfel a lăudat-o Savicheva pe Buzova. „Mereu afirm: fii ceea ce ești, nu te preface, iubește ceea ce faci și lucrează mult. Spectatorii și ascultătorii simt falsurile, ei nu pot fi cumpărați. Olga este un exemplu bun de sinceritate, confirmând cuvintele mele. Îi doresc să nu se oprească aici și și să continue să-i facă pe ascultătorii săi fericiți”

Recent, a devenit cunoscut faptul că Grigory Leps va prelua în curând promovarea Olgăi. Acum Buzova se află în discuții cu producătorul. Colaborarea lor va fi una parțială. Leps o va ajuta doar cu organizarea mai multor concerte, ca și în cazul lui Timati și Ani Lorak.

Citește și: Iulya Savicheva, la prima apariție publică după naștere. A apărut la braț alături de producătorul ei