Primul club de modă din Moldova “Yliana Kosânnzeana” lansează  invitația la petrecerea cu tematica “Moustaches Party”. Cea de-a doua ediție a întâlnirilor în cadrul clubului va fi desprinsă din anii 20 ai secolului trecut. Organizatorii promit să vă încânte cu muzică și decorații în stil vintage.
Cea de-a doua ediție a întâlnirilor în cadrul primului club de modă din Moldova “Ylianna Kosânzeana” va fi găzduită de fondatoarea clubului Yliana Danko și se va desfășura pe data de 2 noiembrie, ora 17:30 . Designerul promite să vă ofere sfaturi referitoare la dress cod-ul evenimentelor festive. De această dată sfaturile vor fi adresate nu doar doamnelor, ci și bărbaților.

Oaspeții serii vor avea parte de masterclass-uri, unul din care va fi dedicat nodului de la cravata bărbăteasca. De asemena “Ylianna Kosânzeana” va prezenta și o colecție de rochii de seară, semnată de Yliana Danko, o colecție limitată, disponibilă într-un singur exemplar.

Seara se va încheia cu o tombolă, devenită deja o tradiție a clubului de modă. Tot odată organizatorii aduc în fața oaspeților și un invitat surpriză, despre cine e vorba, aflați pe 2 noiembrie.

Distribuie articolul: