O echipă de specialiști s-au adunat să organizeze o nouă ediție a seminarului „Ylianna Kosînzeana Event”. Stilista Ylianna Danko, în parteneriat cu portalul web EVERYDAY JOURNALISM te invită la „Fashion Journalism”. 

Dacă ești pasionat de sfera jurnalismului sau ești un tânăr(ă) care tinde spre o carieră de succes în acest domeniu, atunci ești binevenit în data de 21 decembrie, ora 17:00 la acest eveniment.

http://www.ydanko.com/

Un psiholog cu experiență, un profesor de dicție și unul de bune maniere, te vor învăţa cum să obţii o poziție de succes în ierarhia socială și profesională. Şi pentru că Ylianna Danko stă în spatele organizării acestui eveniment, nu va lipsi nici prezentarea de modă şi lecţia de stil.

Invitatul special al serii – jurnalista Elena Robu, își va deschide secretele succesului, povestind despre cariera sa și cum i-a reușit să obțină performanțe în jurnalism. Surpriza serii va fi mesajul virtual al unei jurnaliste de peste Prut, care lucrează la unul dintre cele mai bine cunoscute posturi TV din România. 

facebook.com

Poți afla mai multe despre eveniment accesînd acest link: http://www.ydanko.com/evenimente/ylianna-kos-nzeana-event/stiri/item/98-fashion-journalism

 

 

Distribuie articolul: