Sătulă de speculații, vedeta din Rusia a decis că a venit clipa în care să spună adevărul. Aceasta a făcut un anunț ofical e rețelele de socializare.

Încă la sfârșitul lui 2018, în presa din Rusia s-a scris despre o posibilă despărțire a Xeniei Sobchak și a lui Maxim Vitorgan. Faptul că vedeta a fost deseori surprinsă în compania lui Konstantin Bogomolov, ba chiar au sărbătorit Revelionul împreună a stârnit zvonuri precum că cei doi ar fi amanți. Ulterior camerele de supraveghere din fața unui local i-a surprins pe Maxim Vitorgan și regizorul, în timp ce se îmbrânceau și își împărțeau pumni, mai mult din partea soțului furios(Video).

Totuși, în pofida faptului că se tot discuta intens, atât în presă cât și pe rețelele de socializare, despre divorțul celor doi, niciunul dintre soți nu a vorbit deschis la această temă, deși fiecare dintre ei, turna gaz pe foc, făcând aluzii în postările sale.

În ajun de 8 martie, pe conturile lui Maxim Vitorgan și a Xeniei Sobchak a apărut unul și același mesaj, confirmarea despărțirii celor doi.

„Pentru a opri speculațiile la tema despărțirii, suntem nevoiți să comentăm public relația noastră. De foarte mult timp nu mai locuim împreună și fiecare își trăiește viața. Atât timp cât am locuit împreună am fost fideli unul altuia. Noi nu împărțim bunurile și mai ales copilul, pe care continuăm să ăl creștem asemeni unor părinți iubitori. Xenia Sobchak, Maxim Vitorgan”

Xenia Sobchak ș Maxim Vitorgan s-au căsătorit în februarie 2013, organizând o nuntă surpriză pentru prietenii săi. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Platon.

Sursa: Google.com, Instagram.com

Vezi și: Xenia Sobchak, din nou în rochie de mireasă: „A venit timpul să schimb ceva. Mă pregătesc” (Video)