Modelul basarabean Xenia Deli a confirmat astăzi zvonul legat de nunta sa, care urmează să aibă loc pe superba insulă Santorini. Tânăra și-a invitat sora, dar și cele mai apropiate prietene, la o petrecere la bazin, iar decorul și aranjamentul în cromatică roz reconfirmă că această petrecere e ultima pe care Xenia o dă în calitate de domnișoară.

Fotografiile care confirmă petrecerea plină de culoare de astăzi au fost publicate pe contul de Instagram al surorii Kseniey – Karina. Pozele trădează faptul că viitoarea mireasă a ales pentru distracție un bazin frumos amenajat, care oferă priveliști de neuitat.

1

Petrecerea a avut loc în Complexul de lux Vedema (din localitatea Oia), construit în jurul unei crame cu o vechime de 400 de ani, care oferă imagini de vis cu apusul, podgoriile și Marea Egee.

2

Fetele s-au echipat corespunzător. La temperatura de aproximativ 30 de grade Celsius, au purtat costume de baie, peruci de culoare roz, coronițe și voaluri mici, de aceeași culoare.

8

„O mireasă fericită” – aceasta a fost tematica evenimentului, regăsită în decorații, alături de fotografia Xeniei. Fetele au gustat din bucate alese și s-au distrat de minune.

4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15

Foto: Instagram

Distribuie articolul: