Poate că pentru multe dintre vedete unica oportunitate de a contacta cu fanii este profilul virtual din rețeaua Instagram. Iată că pentru întrebări-răspunsuri, multe celebrități încă mai utilizează Ask.fm. Xenia Deli este foarte activă în această rețea virtuală, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre sine.

zdcLimba de comunicare a Xeniei Deli în rețeaua Ask.Fm este rusa, de aceea majoritatea internauților care îi adresază întrebări, comunică cu ea în această limbă.

Una din cele mai recente întrebări, din câte i s-au pus, se referă la ritualurile de frumusețe. Moldoveanca a răspuns că nu doarme mai mult de 8 ore în fiecare noapte, are o dietă în care predomină fructele și legumele, iar alimentele la care renunță sun dulciurile, deserturile din făină de grâu, mâncărurile grase și produsele fast-food.

Acum o lună, basarabeanca a fost provocată să-și dezvăluie greutatea. Aflați că la o înălțime de 172 de cm, Xenia cântărește 47 de kilograme. Asta, deși într-o perioadă, după cum recunoaște chiar ea, cântărea 67 de kg.

Xenia Deli a mai spus că pe Ask.fm are peste 1100 de followeri. În schimb, nu este utilizatoare a rețelei Odnoklassniki.ru.

Alte detalii dezvăluite de Xenia:

afsCu soțul comunică în limba engleză;

Motivul pentru care s-a căsătorit cu un bărbat mai mare decât ea: „De ce nu s-a gândit nimeni că am destule studii și surse de venit, călătoresc oriunde în lume, cunosc multe și am văzut multe? Pur și simplu mă plictisesc cu bărbați de vârsta mea!”

Subiectul religiei în relația sa de cuplu: „Suntem oameni maturi și înțelegem că fiecare are o religie la care ține.”

Culorile preferate  – pastelurile;

Marca telefonului mobil: iPhone;

Nu și-a făcut niciodată un tatuaj;

Locul preferat de odihnă – Insulele Maldive – „Raiul pe Pământ”;

„În SUA, inițial am locuit la niște cunoscuți, apoi am închiriat o locuință. Mi-am luat un apartament doar după ce am câștigat destui bani.”

„Orice muncă este motiv de laudă, chiar și aceea de a distribui pliante.”

Nu este geloasă pe soț:Avem încredere deplină în familie.”

„Inițial, părinții au vrut să mă numească Elizaveta. Fac modeling de la 18 ani, fiind observată de către agenții de modă. Am de mică o vedere slabă. Am 3 verișoare. Nu pot înota.”

„Pe Egor Krid l-am cunoscut cu ajutorul unor prieteni din Los Angeles. Ne-am despărțit prin acord reciproc.”

„Am o engleză atât de bună, încât mi-a dispărut accentul. Mai degrabă am accent când vorbesc rusa.”

„Din păcate, din cauza înălțimii nu am reușit să devin îngeraș Victoria’s Secret.”

„În realitate, Justin Bieber este un om minunat.”

🚴🏽16km🤗🤗🤗,it's just the beginning

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: